Havermoutcrumble met appel en besjes

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de crumble aan de hand van de video.  ...
Ingrediënten: diepvriesbesjes , appel , hazelnoten , 1/2 el kaneelpoeder, volkoren speltmeel
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Brits 4 personen

Plukbrood met kaas en salami en een vlierbloesemdrankje

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Maak de kruidenolie: Schil het teentje knoflook, pers het uit boven de olijfolie en meng met de gehakte kruiden. ...
Ingrediënten: olijfolie, knoflook, verse bieslook, platte peterselie, lichtbruin brood
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Brits Voorgerecht 4 personen

Kaas en bier, hoera! Drie zalig lekkere pintxos of hapjes

Pintxos met bleue d’Auvergne en Peer: Snijd het stokbrood in schuine sneden van 1,5 cm en bak kort af in ...
Ingrediënten: stokbroodje, Bleue d'Auvergne, boter (ongezouten), seranoham, peren (opgelegd)
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Frans 4 personen

Marokkaanse gehaktballetjes met courgette en raap

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Voor de balletjes: snij de ui, look en chilipeper fijn. Rasp de gember en kurkuma. Snij koriander en munt fijn. ...
Ingrediënten: lamsgehakt, ui, gember, look, peper
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Marokkaans 4 personen

Lijnbaars in zoutkorst, boterboontjes, gepofte tomaatjes en waterkers

Verwarm de oven voor op 210 graden Celsius. ...
Ingrediënten: lijnbaars, grof zeezout, eiwit (2 eieren), venkel, kerstomaatjes
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Frans 4 personen

Glutenvrije crumble met frambozen en rabarber

Meng het fruit met de esdoornsiroop en het sap.  ...
Ingrediënten: rabarberstengels geschild en fijngesneden , diepvriesframbozen of aardbeien , esdoornsiroop , sap van 1 mandarijntje of limoen , vanillesuiker
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Brits Dessert 4 personen

Trifle van peer, pudding en cake

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Voor de appelsienpudding: Scheid de eieren. Doe de dooiers, maïzena en rietsuiker in een grote kom. (Het ...
Ingrediënten: melk, maïzena, rietsuiker, eidooiers, vanillestokken
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Brits Hoofdgerecht 4 personen

Linzentaartje met Moelleux de Revard kaas en spekjes

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Verwarm de oven voor op 190 graden. ...
Ingrediënten: kruimeldeeg, groene linzen, spek, Moelleux de Revard (zachte sterk geurende kaas), look
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Frans 4 personen

Sofies Feestmaand: escargots in bladerdeegje met look en peterselie

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Verwarm een oven voor op 195 graden. ...
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Frans 4 personen

Ratatouille met kruidensalade en een rundbrochette

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Begin met de ratatouille. Was de groenten. Snij de courgettes en aubergine in dunne schijfjes. Pel de ui en snij ...
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Frans 4 personen