Gazpacho met grijze garnalen en geitenkaas
Jeroen Meus - Met Meus en Vork
Courgettevelouté met munt en feta
Ingrediënten: courgettes, bintjesaardappelen, feta, munt, peper en zout
Oesters met Granny Smith en rode biet
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Carpaccio van ossenhaas met pijnboompitten, rucola en Parmezaankrullen
Ingrediënten: Meritus ossenhaas van telkens 10 cm lang en 5 cm dik, olijfolie, citroen (sap), pijnboompitten, rucola
Carpaccio van meloen en rode paprika
Petra Vandewouer - De Perfecte Keuken
Polenta met spekjes, salie en parmezaan
Ingrediënten: water, bakboter, salie, spekblokjes, geraspte parmezaan
Gazpacho met watermeloen
Gazpacho
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Lichte gazpacho
Verse tonijn met Griekse yoghurt
Ingrediënten: verse tonijn, Griekse yoghurt, olijfolie, komkommer, grof zout