Tabouleh van bloemkool met kikkererwten en granaatappel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Hummus van rode biet van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: een handvol kikkererwten , gekookte rode bietjes, 2 el tahini , 2 el Griekse yoghurt , 2 el limoensap
De ideale restverwerking: groentenquiche
Tomatensalade 'Tel Aviv style' met burrata
Verrine van tarte tatin, vanille-ijs en appelen
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Geroosterde brioche met brie, honing en pistaches
Aardappelsla en rode bieten met cottagecheese
Jamie Oliver - Jamie's 30 minute Meals
Ingrediënten: rode aardappelen met schil, citroen, verse tijm, bosje verse dille, gekookte rode biet
Comté op toast met chutney van speculoos
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: uien, boter, witloof, mandarijnen, pompoen