Salade van gegrilde geitenkaas met verse vijgen
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Mosselen met room en pastis
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Chowder met venusschelpen en palourdes
Ingrediënten: venusschelpen, palourdes, pancetta in blokjes, uien, knoflook
Consommé van tomaat met appel, vanille en amandel
Mitch Coldenhoff - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: rijpe vleestomaten of Coeur de Boeuf, Jonagold appel, amandelschilfers, vanillestok, honing
Flapjes met kaas en ham
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: bloem, boter, bloem, gemalen kaas, hamblokjes
Taartje met roquefort, druiven en walnoten
Ingrediënten: bladerdeeg, roquefort, room, trosje druiven, walnoten
Elzasser zalmtoast met ananas en dragon
Ingrediënten: wit brood, gerookte zalmfilet, ananasschijven op sap (bv. Del Monte), zure room, gruyère (geraspt)
Terrine van kreeft
Ingrediënten: kreeftensoep, roomkaas, volle room, water, gelatineblaadjes
Sushi
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: verse tonijn, verse zalm, lente-uitjes, rijstazijn, sushirijst
Garnalenbisque
Ingrediënten: garnalen koppen en pantsers, (versgepelde) garnalen, cognac, ajuin, fijngesnipperd, look, fijngesnipperd