Lentesla met tuinbonen, radijsjes en citrusdressing

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak zelf de salade aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: tuinbonen, groene asperges, peper, zout, courgette
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Belgisch 4 personen

Salade met gegrilde nectarine, mozzarella en rucola

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak het gerecht aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: nectarines, romatomaten, halfzongedroogde tomaten, basilicum, rucola
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Belgisch 4 personen

Salade van gegrilde geitenkaas met verse vijgen

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de salade aan de hand van de video.  ...
Ingrediënten: verse vijgen , crottin de chavignol , scheutje honing , kerstomaatjes , freisée sla
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Frans Salade 4 personen

Ganda ham met asperges, geitenkaas en gevulde Nicola aardappelen

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Kook de asperges beetgaar. Snijd ze in kleine stukken en hou de punten bij. ...
Ingrediënten: Ganda ham, geitenkaas, asperges, tomaat, ui
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Salade 4 personen

Jonge sla met kruidenkaas en barbecuespek

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Bak de pijnboompitjes goudbruin in een antikleefpan. Mix 1 eetlepel lookkruiden met de zachte kaas. ...
Ingrediënten: jonge sla, barbecuespek (dunne plakjes), pijnboompitten, zachte kaas (geitenkaas of Philadelphia), olie
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Salade 4 personen

Fris lenteslaatje

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Snij de bonen, sluimererwtjes, raapjes, asperges, wortelen en courgette in stukken, en kook ze tot beetgaar (ongeveer ...
Ingrediënten: courgette, groene bonen, asperges, sluimererwtjes, wortelen
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Frans Hoofdgerecht 4 personen

Luikse salade

Loïc Van Impe - Loïc: Zot van Koken

Snijd de aardappelen in de helft en kook in gezouten water. ...
Ingrediënten: vastkokende aardappelen, gerookt spek, prinsessenboontjes, eieren, ui
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Belgisch 4 personen

Kruidensalade met yofuvinaigrette

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Voeg het ei, de confituur, de azijn, het water, de olijfolie en Yofu samen en mix het geheel. ...
Ingrediënten: olijfolie, water, ei, frambozenconfituur, borage
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Salade 4 personen

Gegratineerde asperges met Parmezaanse kaas

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Schil de asperges en kook ze beetgaar gedurende 4 minuten. Leg ze vervolgens in een vuurvaste schotel, strooi er ...
Ingrediënten: Asperges, gemalen Parmezaanse kaas, Provolone Dolce (italiaanse kaas), sla, olijfolie extra vergine
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Voorgerecht 4 personen

Kip curry salade

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Kook de kip in een bouillon van ui, wortel, prei, selder, look, tijm en laurier. Kook de kip heel gaar. Haal het ...
Ingrediënten: kip, currykruiden, mayonaise, look, peterselie
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Salade 4 personen