Asperges à la flamande à la Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: asperges, krulpeterselie, eitjes (hardgekookt), olijfolie, peper
Velouté van erwtjes met munt en gebakken parmaham
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: groentebouillon , diepvrieserwtjes, zwarte peper, rijstmelk, parmaham
Courgettevelouté met munt en feta
Ingrediënten: courgettes, bintjesaardappelen, feta, munt, peper en zout
Aspergesoep met room en peper
Ingrediënten: Maredsous® Peper, witte asperges, aardappel, room, kervel
Oesters met Granny Smith en rode biet
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Bananenbeignets met sesam en kokos
Slaatje met gerookte eendenborst en feta
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Carpaccio van ossenhaas met pijnboompitten, rucola en Parmezaankrullen
Ingrediënten: Meritus ossenhaas van telkens 10 cm lang en 5 cm dik, olijfolie, citroen (sap), pijnboompitten, rucola