Gazpacho van Bram Bonamie
Bram Bonamie - De Beste Hobbykok van Vlaanderen
Ingrediënten: amandelen, komkommer, geschilde, ontpitte vleestomaten, sjalot, groene, ontpitte paprika
Mosselen met room en pastis
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Romig soepje van avocado & komkommer
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Romige uiensoep met emulsie van geroosterde knoflook en peterselie
Sofies Feestmaand: escargots in bladerdeegje met look en peterselie
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Gestoofde prei met kaassaus en zalm
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: maïszetmeel, rauwe zalm, prei, boter, nootmuskaat
Taartje met roquefort, druiven en walnoten
Ingrediënten: bladerdeeg, roquefort, room, trosje druiven, walnoten
Gazpacho met grijze garnalen en geitenkaas
Jeroen Meus - Met Meus en Vork
Courgettevelouté met munt en feta
Ingrediënten: courgettes, bintjesaardappelen, feta, munt, peper en zout
Koud soepje van komkommer, avocado en ananas
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: komkommer, avocado, limoen, ananas, gember