Rolletjes parmaham met enokitake
Ingrediënten: parmaham, enokitakepaddenstoelen, olijfolie, peper
Parmaham met tomaat en pesto en marmer cake
Romig soepje van venusschelpen, tongfilets en selder met sherry
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Tartaar van mozarella en tomaat met zoete aardappelblokjes
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Sofies Feestmaand: escargots in bladerdeegje met look en peterselie
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Gillardeau oester met appel en komkommer, bouillon van algen
Ingrediënten: Gillardeau oesters n°1 1 , komkommer, Granny Smith appelen, zoetzuur, suikersiroop
Pompoenroomsoep met foie-gras en truffelolie
Ingrediënten: pompoenvlees, plukjes kervel, foie gras, truffelolie, sesamzaadjes
Cannelloni van gemarineerde zalm, wakamé en curryvinaigrette
Ingrediënten: krokante broodcirkeltjes, appelsap, dooier, ei, mosterd
Tomaat en mozzarella
Ingrediënten: tomatensap, buffelmozzarella, serranoham, trostomaten, basilicum
Tonijnballetjes met ricotta en paprika
Ingrediënten: ontpitte zwarte olijven, look, olijfolie, paneermeel, peper