Glutenvrije spaghetti met truffel en bospaddenstoelen en secreto iberico

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Zet een grote pot water met zout op voor pasta. Kook hierin de pasta al dente. ...
Ingrediënten: secreto iberico varkensvlees, bospaddenstoelen, pecorino kaas, peper, zout
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Italiaans 4 personen

Mexicaanse burrito bowl met entrecote, bonen, maïs en guacamole

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Voorbereiding: Pel een rode ui en een witte ui. Snij in fijne blokjes en bak afzonderlijk op in een beetje ...
Ingrediënten: Argentijnse entrecote (of een ander stukje vlees), gedroogde ancho chili (of andere chilipepers), zwarte peperbollen, fijngesneden oregano, fijngesneden sjalot
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Mexicaans Hoofdgerecht 4 personen

Glutenvrije pizza met bloemkool, taleggio en aubergine

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Voor de pizzabodem: Schil de zoete aardappel. Snij in kleine stukjes. Doe in een cutter en mix fijn tot de ...
Ingrediënten: bloemkool, zoete aardappel, ei, verse oregano, zeezout
Beginner Meer dan 90 minuten Italiaans 4 personen

Taco’s met kip en tomatensalsa

Warm de oven voor op 125°C. ...
Ingrediënten: tomaten, rode ui, look, koriander, limoen
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Mexicaans 2 personen

Spaghetti bolognaise met zongedroogde tomaten en Parmezaanse kaas

Kook de spaghetti volgens de richtlijnen op de verpakking, zonder zout. Laat hem uitlekken. ...
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Italiaans 2 personen

Romige uiensoep met emulsie van geroosterde knoflook en peterselie

Pel de uien en de knoflookteentjes en hak ze fijn. ...
Ingrediënten: ui, look, olijfolie, tijm, magere melk
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Frans 2 personen

Bruschetta met geroosterde tomaat en avocado

Warm de oven voor op 160°C. ...
Ingrediënten: kerstomaatjes, olijfolie, rode ui, koriander, avocado
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Mexicaans 2 personen

Verse pasta met geroosterde groenten en pesto

Warm de oven voor op 200°C. ...
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Italiaans 2 personen

Gierst met buratta, pompoen en pompelmoes

Boxy & Boxy

Je begint met het mengen van de gierst met het appelsap en de havermoutmelk. Dat mengsel laat je inkoken tot het ...
Ingrediënten: burrata, gierst of quinoa, appelsap, boterpompoen, ahornsiroop
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Italiaans 4 personen

Multigranencrostini met spread van artisjok en rucola

Warm de oven voor op 175°C. ...
Ingrediënten: look, olijfolie, meergranenbrood, pijnboompitten, vetstof bv Becel pro.activ Delice
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Italiaans 2 personen