Venusschelpen en bouchotmosseltjes op Aziatische wijze
Koekjes van scampi en krab met yoghurt-muntsaus
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Terrine van kreeft
Ingrediënten: kreeftensoep, roomkaas, volle room, water, gelatineblaadjes
Kastanjesoep
Salade van pijlinktvisjes met pittige chili’s
Ingrediënten: olijfolie, look, verse koriander, pittige chili, tomaten
Thaïse steaksalade
Ingrediënten: wortels, steak van goede kwaliteit, verse peterselie, verse koriander, chilipepertje
Feestelijke toast champignon
Ingrediënten: kippenbouillon, brood, parijse champignons, enokitake, pied bleu
Tom yam met scampi's (tom yam kung)
Ingrediënten: tot 5 chilipepertje, in ringen gesneden, champignons, in schijfjes gesneden, citroengras, versneden in stukjes van 3 cm, ajuin, in grove stukken gesneden, galanga, in plakjes van 2 mm gesneden
Hartige flensjes
Ingrediënten: spekblokjes, gesmolten boter, arachide-olie, gehakte peterselie, melk
Tom kha kai
Albert Verdeyen - Start to Cook
Ingrediënten: gedroogde galanga, of 5 cm verse galanga, kokosmelk, kippenbouillon, kipfilet in reepjes, vissaus