Gerookte paling met rode biet en zure room

Sergio Herman

Vinaigrette Meng het rodebietensap met de olijfolie, de azijn en de sjalot en kruid met peper en zout. ...
Ingrediënten: Cabernet Sauvignon-azijn, sjalot, peper, zout, zure room
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Voorgerecht 4 personen

Filodeeghapje met krabvlees, ricotta en courgette van Sandra Bekkari

Sandra Bekkari

Verwarm de oven voor op 180°C. ...
Ingrediënten: gekookt krabvlees, courgette, venkel, eieren, ricotta
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen

Zeeuwse kokkels met Thaise salade en crunch van pinda

Sergio Herman

Kokkels: Stoom de kokkels (zandvrij) 1 minuut in de stoomoven of een stoompan. Neem ze uit de schelp en leg ze ...
Ingrediënten: chilipeper, munt, koriander, sjalot, sojascheuten
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Aziatisch Voorgerecht 4 personen

Sint-Jacobsvruchten met appelsausje

Albert Verdeyen - Start to Cook

De saus moet puur natuur blijven, dus laat alles op een zacht vuurtje pruttelen. Door ze te laten inkoken, mengen ...
Ingrediënten: droge witte wijn, room (35-40%), visbouillon, compote van Granny Smith appels, Sint-Jacobsvruchten
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Voorgerecht 4 personen

Kleurrijke groentetaartjes van Sandra Bekkari

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de taartjes aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: courgette, courgette, wortel, speltmeel, Provençaalse kruiden
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen

Oesters gepocheerd in beurre blanc met geitenkaas en koriander

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Schil en stoom de aardappelen. ...
Ingrediënten: grote creuse oesters , aardappelen, zachte geitenkaas, zure room, koriander
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Voorgerecht 2 personen

Zachte pompoensoep met room

Spoel alle groenten en snijd ze in stukjes. ...
Ingrediënten: pompoen, grote ui, rode paprika, grote wortel, laurierblaadjes
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Belgisch Soep 4 personen

Gemarineerde tomaat, paddenstoel, crumble van zwarte olijf en granité van Granny Smith

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

...
Ingrediënten: tomaten, zwarte olijven, sinaasappel, granaatappel, enoki paddestoelen
Gevorderde Tussen 60 en 90 minuten Belgisch Salade 4 personen

Filodeeghapje met Rodenbachkaas

Bak in een beetje boter de sjalot en de chorizo. ...
Ingrediënten: Rodenbachkaas, geraspt, filodeeg, chorizo in kleine stukjes, eierdooiers, peper, zout en muskaatnoot
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Voorgerecht 4 personen

Kaaskroketjes met Brugge oud

Maak een roux van boter, bloem, room en de groentebouillon. ...
Ingrediënten: Brugge boter, Brugge oud, geraspt, bloem, bloem, paneermeel
Gevorderde Meer dan 90 minuten Belgisch Voorgerecht 6 personen