Appeltaart met ricottavulling
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Soepje van witte chocolade en prosecco peertjes van An Steyvers
Chocolade moelleux met passievrucht, lychee en kiwi
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Amandelbiscuit met vanillecrème en aardbeien
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: eiwit (ongeveer 5 eitjes), suiker, broyage (200 gr amandelpoeder en 200 gr bloemsuiker), sweetmix, vanillestok
Panna cotta met rood fruit en citroenverbena
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Panna cotta van amandelmelk en druiven
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: amandelmelk, geroosterde amandelschilfers, melk, opgeklopte room, gelatineblaadjes
Café gourmand: praline met granaatappelpitjes, aardbei met chocolade en frambozensoepje
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: pure chocolade 72%, granaatappelpitjes, aardbeien, geroosterde amandelschilfers, diepvries frambozen