Ricotta met munt, limoen en pruimen

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak het gemakkelijke dessert aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: limoenen, ricotta, acaciahoning, munt, gele pruimen (niet te hard, niet te plat)
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Italiaans 4 personen

Gebakken cantharellen met bladpeterselie

...
Ingrediënten: cantharellen, look, sjalotten, olijfolie, peper
Beginner Minder dan 15 minuten Frans Hoofdgerecht 4 personen

Gazpacho met grijze garnalen en geitenkaas

Jeroen Meus - Met Meus en Vork

Mix alle groenten en kruiden samen in de blender.   ...
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Spaans Soep 4 personen

Courgettevelouté met munt en feta

...
Ingrediënten: courgettes, bintjesaardappelen, feta, munt, peper en zout
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Frans Soep 4 personen

Oesters met Granny Smith en rode biet

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Haal de oesters uit de schelp en vang het sap op. Kook het sap op met water, citroensap en visbouillon. Breng op ...
Ingrediënten: platte oesters, granny smith, rode biet , gelatine, halfvolle yoghurt
Beginner Minder dan 15 minuten Frans Voorgerecht 4 personen

Tiramisu met amandelkoekjes en frambozen

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Scheid het eigeel van het eiwit. Voeg 3 eetlepels suiker toe aan het eiwit en 3 eetlepels aan het eigeel en klop ...
Ingrediënten: frambozen, suiker, amandelkoekjes, mascarpone, eieren
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Italiaans Dessert 4 personen

Salade met dobbelsteentjes van tomaat en mozzarella

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Snij het kroontje uit de tomaten en kerf een kruisje in de onderkant. Dompel de tomaten even (max. 10") in heet ...
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Italiaans Salade 4 personen

Carpaccio van ossenhaas met pijnboompitten, rucola en Parmezaankrullen

Mijn Restaurant!

Omwikkel het vlees stevig met plasticfolie en leg het 1 nacht in diepvriezer. Haal het vlees een half uur voor ...
Ingrediënten: Meritus ossenhaas van telkens 10 cm lang en 5 cm dik, olijfolie, citroen (sap), pijnboompitten, rucola
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Italiaans Voorgerecht 4 personen

Carpaccio van meloen en rode paprika

Petra Vandewouer - De Perfecte Keuken

Gril de paprika’s in hun geheel in de oven 45’ tot ze zwart geblakerd zijn. Pel ze en verwijder de pitjes. ...
Ingrediënten: meloen (Charentais), rode paprika's, olijfolie, rucola (raketsla), Fleur de Sel
Beginner Minder dan 15 minuten Frans Voorgerecht 4 personen

Veelzijdige, snelle en goedkope pastasaus

De olijfolie opwarmen in een pan. De gepelde en geplette look toevoegen en even aanfruiten. ...
Ingrediënten: (van 400 gr) tomaten, knoflook, olijfolie
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Italiaans Saus 4 personen