Drie zalige aperitiefhapjes en een coole gin-tonic
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: boquerones (ansjovisfilets), bladerdeeg (rechthoekig, half ontdooid), ricotta, kappertjes (eventueel), ontpitte zwarte olijven
Hapje met eendenfilet, sinaasappel en jonge sla
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: oude balsamico, olijfolie, peper, fleur de sel, sinaasappel
Koken met Gust bier: Fish'n chips met tartaarsaus en Gust bier
Ingrediënten: kabeljauwfilet, chips (zout, ongeribbeld), bicarbonaat, Gust bier, bloem
Gevulde champignons met zalm, bieslook en kaas
Ingrediënten: champignons, Maredsous Dubbelroom, bieslook, zalmfilet,
Champignons met wijngaardslakjes en kruidenkaas
Piet Huysentruyt - Piet speelt met vuur
Ingrediënten: broodkruim, parmezaanpoeder, gehakte look, gehakte peterselie, gehakte dille
Fish & Chips pladijs en krieltjes met kappertjesmayonaise
Ingrediënten: pladijsfilets in grote stukken gesneden, ei, bloem, Japans broodkruim (panko), zeezout
Rauwe zalm met zure room en bieslook
Ingrediënten: rauwe zalm, zure room, bieslook, zwarte peper en zout, olijfolie
Hapje met aardappel, geitenkaas en gerookte zalm
Ingrediënten: bieslook, zachte geitenkaas, gerookte zalm, Ratte aardappelen,
Croque-Monsieur met ganzenlever, truffel en kaas
Piet Huysentruyt - Piet speelt met vuur