Coquille Monet met pompoen en lavendel van Table'O
Gazpacho met grijze garnalen en geitenkaas
Jeroen Meus - Met Meus en Vork
Courgettevelouté met munt en feta
Ingrediënten: courgettes, bintjesaardappelen, feta, munt, peper en zout
Oesters met Granny Smith en rode biet
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Caesarsalad met ham en Comté
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: romeinse sla, PH classic vinaigrette, hesp van 1 cm dik, Comté kaas (0,5 cm dik), kappertjes
Carpaccio van meloen en rode paprika
Petra Vandewouer - De Perfecte Keuken
Gazpacho met watermeloen
Kreeftensoep
Ingrediënten: kreeften van 600 gr, tomatenpuree, bloem, cognac, witte wijn
Gazpacho
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Krabbenpoten op de grill met limoenboter
Piet Huysentruyt - Piet speelt met vuur