Velouté van erwtjes met munt en gebakken parmaham
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: groentebouillon , diepvrieserwtjes, zwarte peper, rijstmelk, parmaham
Juliennesoep met kip en gegrilde spruiten
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Stapelsandwich met kaas en abrikozenboter en groentestaafjes
Ingrediënten: currypoeder, abrikozen confituur, honing, brood, zachte boter
Groentenknikkers en een boterham met banaan en hazelnootpasta
Verloren brood met gebakken peer en veenbessen en Eva's detoxdrankje
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: brood (zonder ei, lactosevrij en glutenvrij), plantaardige yoghurt, sojamelk (of sojamelk, kokosmelk, ...), vanillestok, maizena
Parmentiersoepje met aardpeer, oester en kaviaar
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Kaasschotel met witloofchutney en veenbessenbrood
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van