Lunchtip van Sandra: boterhammen met zelfgemaakte tonijnsalade en rijst met kip

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Vul de bentobox aan de hand van het videorecept. ...
Ingrediënten: ei, tonijn op olijfolie, wortel, tomaat, maïs
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch 4 personen

Heerlijk sapje op basis van selder, komkommer en peer

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak het drankje en de edamebonen aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: selder, komkommer, peer (+ 1 extra als het niet zoet genoeg is), gember, limoen
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch 4 personen

Kiwi-komkommerdrankje van Sandra

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak zelf de limonade aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: lindethee, kiwi's, komkommer, peer, verse tijm
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch 4 personen

Smoothie met blauwe bessen

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de smoothie aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: bananen, appels, blauwe bessen, , vloeibare natuuryoghurt of kefir
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Belgisch 4 personen

Kipvingers met groentenkorstje

Neem een groot mes. Let wel op dat je het mes goed vasthoudt aan het handvat achter het mes, anders kun je wel ...
Ingrediënten: kipfilet, eitjes, champignons, rode paprika, wortel
Voor kinderen Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Hapje 4 personen

3 zomerse variaties op de bekende Gin-Tonic

Pieter Declercq

voor de gin-tonic met komkommer en limoen: maak hiervoor eerst de muntsiroop. Breng water, suiker en de munt aan ...
Ingrediënten: limoensap, gin, muntsiroop, tonic, limoen
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Belgisch 4 personen

Verloren brood met tricolore fruitsalade van Sandra Bekkari

Sandra Bekkari - De zomer van Sandra

Schil de mango, snij het vruchtvlees van de pit en snij in stukjes. ...
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch 4 personen

Glutenvrije granola met zelfgedroogd fruit

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Voor de granola: Neem een bakplaat en bekleed met bakpapier. Verwarm de oven voor op 200°C. Verdeel alle ...
Ingrediënten: sesamzaad, gebroken lijnzaad, boekweitgranen, gepelde amandelen, pistachenoten
Beginner Meer dan 90 minuten Belgisch 4 personen

Croissant

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Doe de bloem, de suiker, het zout en 100 g boter in een grote mengkom. ...
Ingrediënten: zelfrijzende bloem, suiker, zout, boter, melk of water
Gevorderde Meer dan 90 minuten Frans Gebak 4 personen

Gezonde energieboost: Milkshake van aardbeien met yoghurt

Jeroen Meus - Met Meus en Vork

Mix in de blender de yoghurt samen met de aardbeien. Hou wat aardbeien apart ter versiering. ...
Ingrediënten: bloemsuiker, citroen (sap), yoghurt met aardbei, halfvolle melk (ijskoud), kardemom (eventueel)
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Dranken 4 personen