Frisco's van banaan en chocolade

Pieter Declercq

Snij de banaan in stukjes van 5 à 6cm. ...
Ingrediënten: bananen, chocolade, versiering naar keuze: nootjes, suikerparels, etc., lollystokjes,
Dit kan iedereen Meer dan 90 minuten Belgisch 4 personen

Mijn Pop-uprestaurant 2016: Pizza 'nocciola' met chocolade, frambozen en ricotta

Mijn Pop-uprestaurant!

Voor de hazelnootcrumble: smelt het water met de suiker tot een lichtbruine karamel. Blus met room, fleur de sel ...
Ingrediënten: pizzadeeg, olijfolie, chocopasta, ricotta, fleur de sel
Dit kan iedereen Meer dan 90 minuten Italiaans 4 personen

Aardbeien-bananenijs zonder ijsmachine

Pieter Declercq

Snij de banaan en aardbeien in stukken. Doe in een potje en vries in. ...
Ingrediënten: banaan, aardbeien, room, limoen, aardbeien
Dit kan iedereen Meer dan 90 minuten Belgisch 4 personen

IJslolly's met blauwe bessen

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Het recept vind je in de video. ...
Ingrediënten: blauwe bessen, acaciahoning, limoen, Griekse yoghurt, verse munt
Dit kan iedereen Meer dan 90 minuten Belgisch 4 personen

Eetbare tuin met tiramisu en Oreokoekjes

Jordy Geuens

Maak eerst het tiramisubeslag. (recept) ...
Ingrediënten: Oreokoekjes, tiramisu, oranje rolfondant, groen rolfondant, lange vingers of madeirakoekjes (boudoires)
Dit kan iedereen Meer dan 90 minuten Italiaans 4 personen

Macarons

Sofie Dumont - De MeesterBakker

Verwarm de oven voor op 165 °C. Meng het amandelpoeder en de poedersuiker en haal het mengsel enkele keren door ...
Ingrediënten: amandelpoeder, poedersuiker, vers eiwit van 3 eieren, eiwitten van 1 dag oud (dit zorgt voor extra glans en stevigheid van het beslag), suiker
Gevorderde Meer dan 90 minuten Frans Dessert 4 personen

Aardbeienijsjes van Sandra Bekkari

Sandra Bekkari - De zomer van Sandra

Snij de kroontjes van de aardbeien. ...
Ingrediënten: banaan, aardbeien, Griekse yoghurt, citroenbasilicum,
Dit kan iedereen Meer dan 90 minuten Belgisch 4 personen

Brownie met hazelnoot, passievrucht en crème anglaise

Voor de brownie: Klop de eieren en de suiker luchtig tot een ruban.  ...
Ingrediënten: eieren, suiker, chocolade (55%), boter, bloem
Gevorderde Meer dan 90 minuten Belgisch 4 personen

Stoeftaart met roomijs en meringue, marsepein en roosjes

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Voor de meringue: Klop 100 gram eiwit op met 100 gram suiker en 80 gram bloemsuiker. Spuit toefjes op wat bakpapier. ...
Ingrediënten: marsepein, rode kleurstof, groene kleurstof, suikerbonen, Straciatella Roomijs (Sofie Dumont)
Gevorderde Meer dan 90 minuten Belgisch Dessert 4 personen

Ijssoufflé van yoghurt en witte chocolade met rabarber en kaneelkrokantje

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Smelt de witte chocolade au bain-marie (een kom in een kom met warm water). ...
Dit kan iedereen Meer dan 90 minuten Belgisch 4 personen