Geroosterde venkel- en wortelsoep met gember
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Parmaham met tomaat en pesto en marmer cake
"Oranje boven": pompoensoep met kokos en pesto-omelet
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Flensjes met gebakken appel en amandelschilfers
Jeroen Meus - Met Meus en Vork
Trio van roerei met zalm, Ganda Ham en foreleitjes
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: eieren, gerookte zalm, Ganda ham, olijfolie, viseitjes
VTM ZOMER: sandwich met kip en chili van Foodies on Tour
Ingrediënten: kippendijenvlees in reepjes, kippenkruiden, chilipoeder naar wens, olijfolie, cocktailsaus
Uiensoep met kaastoastjes
Jeroen Meus - Met Meus en Vork
Ingrediënten: uien, preistengel, witte selderstengel, tijmtakjes, kippenbouillon