Kinderspel: appelhapjes met heerlijke toppings

Jordy Geuens

Was de appelen. Snij in twee en elke helft nog eens in twee. Verwijder het klokhuis. Steek op een prikker. ...
Ingrediënten: appels, stukjes chocolade, caramelsaus, smarties, bosbessen
Voor kinderen Tussen 15 en 30 minuten Belgisch 4 personen

Hapje met pittige langoustine van Sandra Bekkari

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak het hapje aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: langoustines, olijfolie, look, piment d'Esplette, peterselie
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch 4 personen

Duivelse Mini Pizza’s

Neem de pizzadeeg en haal door middel van een uitsteekring, kleine rondjes uit het deeg. ...
Ingrediënten: pizzadeeg, Maredsous® Duiveltje Pikant, ui, raketsla, tomaat
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Belgisch 4 personen

Lenterolletjes met groentjes en kip

Mitch Coldenhoff - De Perfecte Keuken

Kook de noedels gaar en besprenkel ze met koud water. ...
Ingrediënten: rijstpapier, glasnoedels (vermicelli), ketjap manis, wortel, komkommer
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Aziatisch Hapje 4 personen

Sofies feestmaand- Aperitiefhapjes: toastjes met zalm, wafeltjes met manchego en scampi met curry

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Voor de toastjes met gerookte zalm: Pel de ajuin en snij fijn. Hak peterselie fijn.  ...
Ingrediënten: tijgergarnalen of scampi, mayonaise, currypoeder, tabasco, honing
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Belgisch 4 personen

Pittige gefrituurde gehaktballetjes met duivels lekkere dipsaus

Pieter Declercq

Snij de chilipeper, ui, look en zongedroogde tomaten fijn. Meng alles met de overige ingrediënten onder het gehakt. ...
Ingrediënten: gehakt (gemengd), rode chilipeper, zongedroogde tomaten, kleine rode ui, look
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Belgisch 4 personen

Snel en stijlvol winter hapje: toastje met champignons en Maredsous® Truffel Smaak

Bak de champignons met een scheutje olie in een pan. Breng op smaak met peper en zout. ...
Ingrediënten: Maredsous Truffel Smaak, toastjes, champignons, rucola, peper
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Belgisch 4 personen

Drie zalige aperitiefhapjes en een coole gin-tonic

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Voor de bladerdeeghapjes: Verwarm de oven voor op 200 °C. Snij de vierkante bladerdeegvelletjes in 4 en leg ze ...
Ingrediënten: boquerones (ansjovisfilets), bladerdeeg (rechthoekig, half ontdooid), ricotta, kappertjes (eventueel), ontpitte zwarte olijven
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Frans 4 personen

Feesthapje van Vers Talent An: Toast met geitenkaas en witloofconfituur

An Steyvers - Vers Talent: lekker zuiders met An

Maak het witloof schoon en snij in kleine stukjes. Stoof aan in een scheutje olijfolie.  ...
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Hapje 4 personen

Lenterolletjes met kip, mango en zoetzure dip van Sandra Bekkari

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

De lenterolletjes maak je aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: kipfilet, verse gember, arachideolie, peper, zout
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Aziatisch 4 personen