Dip van wortel en appel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Finale Mijn Pop-Uprestaurant!- Kip Tandoori met zelfgemaakt naan brood en gestoofde paprika
Ingrediënten: gist, bloem, warm water, yoghurt, suiker
Hartige soesjes met zalm en kaas, zoete soesjes met banaan
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: Taleggio, roomkaas, peper, zout, mosterd
Coquille Monet met pompoen en lavendel van Table'O
Courgettevelouté met munt en feta
Ingrediënten: courgettes, bintjesaardappelen, feta, munt, peper en zout
Hartige macaron met grijze garnalen en guacamole
Ingrediënten: 'temps pour temps' (1 helft bloemsuiker en 1 helft amandelpoeder), bloemsuiker (S0), eiwitten, suiker (S2), amandelpoeder
Oesters met Granny Smith en rode biet
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Carpaccio van meloen en rode paprika
Petra Vandewouer - De Perfecte Keuken
Croque-Monsieur met ganzenlever, truffel en kaas
Piet Huysentruyt - Piet speelt met vuur