Schorseneer met wilde paddenstoelen, room en parmezaanschilfers
Pascale Naessens - Mijn Pure Keuken
Ingrediënten: schorseneren, wilde paddenstoelen - cantharellen, hoorn des overvloeds en pied de mouton (gele stekelzwam)., room, parmezaanschilfers, citroen (sap)
Comté op toast met chutney van speculoos
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: uien, boter, witloof, mandarijnen, pompoen
Uienconfituur
Tomatenchutney
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: zout, kristalsuiker, gele rozijnen, verse gember, verse look
Wit van prei met een Franse saus
Wout Bru - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: rode paprika's, olijfolie, peper en zout, verse of gedroogde tijm, kristalsuiker
Naan met granaatappelraita
Aardappel-uienbloemen
Ingrediënten: boter, warm, uien, in plakken, zout en zwarte peper, rozemarijn, plus extra om te garneren, aardappelen (desiré)
Witte bonensla
Ingrediënten: tomaten, spinazieblaadjes, olijfolie, water, balsamicoazijn
Citroenrijst
Ingrediënten: rijst, zonnebloemolie, zwart mosterdzaad, asafoetida, chana dhal (gele spliterwten)