Zachte pompoensoep met room

Spoel alle groenten en snijd ze in stukjes. ...
Ingrediënten: pompoen, grote ui, rode paprika, grote wortel, laurierblaadjes
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Belgisch Soep 4 personen

Gerecht voor viervoeters: gezonde dog cookies

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Maak het koekjesdeeg: Meng de havermout met het lijnzaad en de volkorenbloem met de eieren, water en olie ...
Ingrediënten: havermout, lijnzaad, volkorenbloem, ei, eidooier
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Belgisch 4 personen

Aperitiefhapjes: paling, oester en tijgergarnaal

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Begin met het soepje van aardpeer. Schil en snij de ajuin grof. Stoof aan in wat Alpro Bakken en Braden. Schil ...
Ingrediënten: aardperen, pastinaak, ui, peper, zout
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Belgisch Hapje 4 personen

Hartige panna cotta van Roquefort, luikse siroop, avocado en chili popcorn

Begin met de panna cotta. Doe de room in een pan en zet op het vuur. Snij de Roquefort in stukken en doe ze ...
Ingrediënten: room, Roquefort kaas, gelatineblaadjes, peper en zout, avocado
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Belgisch Voorgerecht 4 personen

Worstenbroodjes, notenbrood en mosselsoepje

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

 Voor het notenbrood: Hak de noten grof. Doe alle ingrediënten in een kom: havermout, olie, noten, ...
Ingrediënten: havermout, verse gist, bloem, volkorenbloem, melk (lauw)
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Belgisch Hapje 4 personen

Pakketje van Gandaham gevuld met mousse van feta en geroosterde paprika

Jeroen Meus - Met Meus en Vork

Verwarm de oven op 200°C. Wrijf de paprika goed in met olijfolie en rooster hem 40min in de oven. Ontvel de paprika, ...
Ingrediënten: look, yoghurt, gelatine, fetakaas, olijfolie
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Belgisch Voorgerecht 4 personen

Sushi

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Kook de rijst gaar en meng er de azijn, de suiker, peper en zout door, hak de lenteuitjes, gember en koriander ...
Ingrediënten: verse tonijn, verse zalm, lente-uitjes, rijstazijn, sushirijst
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Japans Voorgerecht 4 personen

Garnalenbisque

Ann Vertriest

Stoof de garnalenpantsers en koppen aan in wat boter in een gewone braadpan. Wanneer ze beginnen te verkleuren ...
Ingrediënten: garnalen koppen en pantsers, (versgepelde) garnalen, cognac, ajuin, fijngesnipperd, look, fijngesnipperd
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Frans Soep 4 personen

Aperitiefhapjes met bubbels

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Begin met de soesjes. Breng water, melk en boter aan de kook. Kruid met peper en zout. Voeg in 1 keer de bloem ...
Ingrediënten: schuimwijn, granaatappel, coulis (rode vruchten), pompelmoes, parmezaanse kaas
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Aziatisch Hapje 4 personen

Vissoep

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Maak eerst een bouillon. Snijd de groenten in groffe stukken, stoof alles aan in een nootje boter, giet er de ...
Ingrediënten: laurier, look, selder, peterseliestengels, citroen
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Belgisch Soep 4 personen