Macarons
Sofie Dumont - De MeesterBakker
Ingrediënten: amandelpoeder, poedersuiker, vers eiwit van 3 eieren, eiwitten van 1 dag oud (dit zorgt voor extra glans en stevigheid van het beslag), suiker
Langoustines met tartaar van tomaat en wakamé, espuma van olijfolie en citroen
Lamskoteletten met rode wijn, rozemarijn en knoflookboter
Ingrediënten: rode wijn, olijfolie, verse fijngehakte rozemarijn, lamskoteletten, boter (bv. Kerrygold)
Duif, langzaam gegaard, erwtjes en toast van foie gras
Gebakken griet met Provençaals bloempje en tomatenwater
Wout Bru - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: filets van griet, tomaten, basilicum, munt, peper en zout
Chili con carne op het vuur
Frambozentaartje met een Bretoense crumble
Ingrediënten: zelfrijzende bloem, boter, gezouten boter, suiker, cassonade
Burrito Mole van Foodtruck Alma Libre
Ingrediënten: ui, look, tomaten, mulattopepers, pasillapepers
Zalm in een korstjasje
Ingrediënten: hele zalm van 900 à 1000 gr, eieren, bladerdeeg (bij de bakker te kopen), peper en zout,