Aubergines met tomatensaus en gegratineerde Parmezaan
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: aubergine (plakjes van +/- 2cm dik), Parmezaan, passata, fijngesneden sjalot, basilicum
Barbarie-eend
Ingrediënten: suiker, bruine fond, balsamico azijn, sinaasappel met schil (in fijne schijfjes gesneden), zout
Verse pasta
Albert Verdeyen - Start to Cook
Ingrediënten: bloem, eieren, zout, water, boter
Kastanjekroketjes
Ingrediënten: ui, gesnipperd, voorgekookte kastanjes, vacuüm verpakt, aardappelen, peper en zout, water
Crespeou
Ingrediënten: eieren, zwarte tapenade of olivade, tomaten (in blokjes gesneden en aangestoofd), handvol platte peterselie (gehakt), grote rode paprika (gegaard in de oven op 180°C, gepeld en fijngemixt)
Zelfgemaakte tomatenpassata
Verse penne maken
Ingrediënten: zout, olijfolie, eieren, pastabloem van harde tarwe
Aardappelkroketjes
Albert Verdeyen - Start to Cook
Ingrediënten: aardappelpuree, melk, boter, peper, zout