Griekse yoghurt met appel, gember en noten
Ingrediënten: Griekse yoghurt, appels, walnoten, amandelschilfers, geroosterde boekweit
Risotto met gele pompoen, blauwe geitenkaas en amarettikoekjes
Ingrediënten: Carnaroli del Pavese Gran Riserva risottorijst, gele pompoen, in blokjes gesneden en al half gaargekookt, boter, groentenbouillon, parmezaans kaas
Verrine van tarte tatin, vanille-ijs en appelen
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Vegetarische tajine met venkel
Ingrediënten: zoete paprikapoeder, komijnpoeder, komijnzaad, olijfolie, bladpeterselie
Risotto met netels
Ingrediënten: kleinkorrelige risottorijst, blaadjes van netels, groentebouillon, sjalotjes, fijngehakt, boter
Risotto met oesterzwammen
Baba ganoush met granaatappel
Fatima Marzouki - Junior MasterChef
Ingrediënten: aubergines, sap van 2 citroenen, Tahina (sesampasta), platte peterselie, look
Knishes
Ingrediënten: ruime kg bakaardappelen, zout, een snuifje zwarte gemalen peper, plantaardige olie of kippenvet, ui