Langoustines met tartaar van tomaat en wakamé, espuma van olijfolie en citroen
Tarbot met paprika en koffie
Ingrediënten: tarbotfilet, paprika, paprika, paprika, look
Lamskoteletten met rode wijn, rozemarijn en knoflookboter
Ingrediënten: rode wijn, olijfolie, verse fijngehakte rozemarijn, lamskoteletten, boter (bv. Kerrygold)
Opgevulde kipfilets met champignons en foie-gras
Ingrediënten: foie-gras, sjalotjes, fijngehakt, gehakte peterselie, kalfsfond pasta, droge morieltjes
Gelei van Tomaat, poon en olie van gedroogde zwarte olijven
Ingrediënten: tomatensaus, , paprikapoeder, suiker, blaadjes gelatine (2 gram per stuk)
Kleine quiches met curry, prei en zalm
Ingrediënten: currypoeder, bloem, water, boter, prei
Duif, langzaam gegaard, erwtjes en toast van foie gras
Gebakken griet met Provençaals bloempje en tomatenwater
Wout Bru - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: filets van griet, tomaten, basilicum, munt, peper en zout