Kaas-en-dessertsalade met aardbeien en Fagotin Dubbelroom
Ingrediënten: Maredsous® Fagotin Dubbelroom, jonge slascheuten, aardbeien, 1/4 rode ui, vloeibare honing
Kalfspicatta met Crème de Fagotin en asperges
Ingrediënten: groene asperges, Maredsous® Crème de Fagotin, kalfslapjes van ongeveer 150g, Ardeense ham van Marcassou, salie
Gestoomd kabeljauwhaasje met asperges en hollandaisesaus
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: zeekralen, haringeitjes, brood, eierdooiers, water
Thaise wok met gember en kipfilet
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: look, fijngehakt, wokkruiden, olie, kipfilets, Thaïse wokgroenten
Passievruchtensoepje met yoghurt
Ingrediënten: sinaasappelen, passievruchten, halfvolle yoghurt, suiker, frambozen
Gewokte kip met basilicum (phad kaprao gai)
Ingrediënten: kipfilet, arachideolie (of palmolie), look, kousenband (of prinsessenboontjes), chilipepertjes
Salade van gefrituurde paling (Nom Luon)
Ingrediënten: bloem, zout, schoongemaakte paling, stukken van 5 cm, 1 cm dik, frituurolie, kleine wortel, in fijne lange repen geraspt
Lavendelkoekjes
Ingrediënten: boter, suiker, zelfrijzend bakmeel, verse, fijngesneden lavendelblaadjes, lavendelbloemen
Bearnaise saus
Ingrediënten: eierdooiers, dragonazijn, water, boter, verse dragon
Tulpgebakje met fruit
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken