Kaas-en-dessertsalade met aardbeien en Fagotin Dubbelroom

Voor de vinaigrette: mix de aarbeien met de honing (laat er wat over voor de afwerking), de olie, de azijn en 2 ...
Ingrediënten: Maredsous® Fagotin Dubbelroom, jonge slascheuten, aardbeien, 1/4 rode ui, vloeibare honing
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Frans 4 personen

Kalfspicatta met Crème de Fagotin en asperges

 Schil de asperges van boven naar beneden en snij 3 cm af van de onderkant van de asperges. Laat ze hierna ...
Ingrediënten: groene asperges, Maredsous® Crème de Fagotin, kalfslapjes van ongeveer 150g, Ardeense ham van Marcassou, salie
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Frans 4 personen

Gestoomd kabeljauwhaasje met asperges en hollandaisesaus

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Leg de zeekralen en de kabeljauw in een stoomschaal, kruid de kabeljauw en stoom dit gedurende 3 minuten op 80° ...
Ingrediënten: zeekralen, haringeitjes, brood, eierdooiers, water
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Frans Hoofdgerecht 4 personen

Thaise wok met gember en kipfilet

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Snijd de kipfilets in blokjes. ...
Ingrediënten: look, fijngehakt, wokkruiden, olie, kipfilets, Thaïse wokgroenten
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Aziatisch Hoofdgerecht 4 personen

Passievruchtensoepje met yoghurt

Claudia Allemeersch

Snij de sinaasappelen doormidden en pers het sap eruit. ...
Ingrediënten: sinaasappelen, passievruchten, halfvolle yoghurt, suiker, frambozen
Beginner Minder dan 15 minuten Frans Dessert 4 personen

Gewokte kip met basilicum (phad kaprao gai)

Hak de kippenfilets in hele kleine stukjes. Snij de look en chili in schijfjes en de boontjes in stukjes van 2 ...
Beginner Minder dan 15 minuten Aziatisch Hoofdgerecht 2 personen

Salade van gefrituurde paling (Nom Luon)

Doe de bloem en een snuifje zout in een plastic zak. Haal er de stukjes paling door en schud het teveel aan bloem ...
Beginner Minder dan 15 minuten Thais Hoofdgerecht 4 personen

Lavendelkoekjes

Verwarm de oven voor op 230°C. ...
Ingrediënten: boter, suiker, zelfrijzend bakmeel, verse, fijngesneden lavendelblaadjes, lavendelbloemen
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Frans Dessert 4 personen

Bearnaise saus

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Klop de eierdooiers los in een pot, met de azijn en het water. ...
Ingrediënten: eierdooiers, dragonazijn, water, boter, verse dragon
Gevorderde Minder dan 15 minuten Frans Saus 4 personen

Tulpgebakje met fruit

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Doe de boter in een kom, samen met het eiwit en de bloemsuiker. Roer door met een garde. Voeg de bloem toe en roer ...
Ingrediënten: zachte boter, eiwit, bloem, bloemsuiker,
Beginner Minder dan 15 minuten Frans Dessert 4 personen