Rouleau van Zeeuws lam, fleurs de courgette, zoete ui en lamsjus met specerijen

Sergio Herman

Voor de lamsrouleau: Snijd de schoongemaakte lamsbout in gelijke stukken, sla ze voorzichtig plat, kruid ze met ...
Ingrediënten: lamsbout (zonder bot), currypasta, olijfolie, limoen, peper en zout
Expert Meer dan 90 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Fazant met spek, look, oesterzwammen en champignons

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Bak de fazant aan alle kanten mooi bruin. Voeg er de gesneden champignons, look, oesterzwammen en spek bij. Laat ...
Beginner Meer dan 90 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Stoofvlees met pastinaakfrietjes van Sandra Bekkari

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak het stoofvlees aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: arrowroot, mosterd, wittewijnazijn, runderbouillon, bouquet garni
Beginner Meer dan 90 minuten Belgisch 4 personen

Pastasalade met olijfjes, basilicum en zongedroogde tomaten

Hak de olijven, zongedroogde tomaten en basilicum fijn. ...
Ingrediënten: penne rigate, zwarte olijven, zongedroogde tomaten, basilicum, plantaardige room bv. Alpro Soya Cuisine
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Italiaans Hoofdgerecht 4 personen

Chateaubriand met aardappeltaartjes en groentenkrans

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Voor de aardappeltaartjes. Schil de aardappelen. Snij ze met een mandoline in flinterdunne schijfjes. Leg die trapsgewijs ...
Ingrediënten: champagne, limoen, ijsblokjes, chateaubriand, peper
Beginner Meer dan 90 minuten Belgisch 4 personen

Fazant met witloof, spruitjes, rösti-aardappelen en roomsaus met Orval

Begin de dag op voorhand met de mosterdcrunch (A). Meng deel 1 van de bloem met het kastanjemeel, de hazelnootpoeder ...
Ingrediënten: fazant, Orval, boter, peper, zout
Gevorderde Meer dan 90 minuten Belgisch 4 personen

Quiche met geitenkaas, gerookte zalm en aubergines

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Doe de bloem, koude boter en zout in de cutter. Cutter fijn tot een zanderige structuur. Voeg 60 ml water toe en ...
Dit kan iedereen Meer dan 90 minuten Belgisch 4 personen

Lasagne met zeevruchten

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Begin met het pastadeeg. Meng alles in de keukenrobot of met de hand tot het niet meer kleeft. Wikkel in vershoudfolie ...
Ingrediënten: bloem ('00), eieren, olijfolie, zout, bloem ('00)
Beginner Meer dan 90 minuten Italiaans 4 personen

Finale Mijn Pop-uprestaurant!- Lamskroontje wortel en raap

Mijn Pop-uprestaurant!

Begin met de papillot. Schil de kleine wortelen. Was ze. Kruid met peper, zout en olijfolie. Draai ze in een papillot. ...
Ingrediënten: lamskroon, panko, limoen, citroen, sinaasappel
Gevorderde Meer dan 90 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Ontbenen en opvullen van een duif

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Neem een heel scherp fijn mes en snij de vleugeltjes eraf. Ga via de achterkant van de duif met het mes onder het ...
Ingrediënten: duiven, boter, truffelpuree, foie gras, gehakt
Gevorderde Minder dan 15 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen