Dip van wortel en appel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Mozzarellakroketjes met pikante tomatensaus
Ingrediënten: mozzarella cuisine, panko, ei, peper, bloem
Toverstafjes van pesto en bladerdeeg voor kinderen
Ingrediënten: bladerdeeg, satéstokjes, groene pesto, rode pesto,
Eenvoudige dipsaus met feta en zongedroogde tomaten
Kinderspel: pizzapops, heerlijke pizzaballetjes op een stokje
Ingrediënten: pizzadeeg, ketchup, , lollystokjes, ananas
Italiaans geroosterde vijgen
Heerlijke tricolore bruschette van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - De zomer van Sandra
Ingrediënten: volkoren meergranen stokbrood, half-zongedroogde tomaatjes, look, Parmaham, pijnboompitten
Finale Mijn Pop-Uprestaurant!- Kip Tandoori met zelfgemaakt naan brood en gestoofde paprika
Ingrediënten: gist, bloem, warm water, yoghurt, suiker
Kaas en bier, hoera! Drie zalig lekkere pintxos of hapjes
Ingrediënten: stokbroodje, Bleue d'Auvergne, boter (ongezouten), seranoham, peren (opgelegd)