Tabouleh van bloemkool met kikkererwten en granaatappel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Falafelburgers met tzatziki
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: 1/2 komkommer, 250 g Griekse yoghurt, 1 teentje knoflook, peper , zout
Hummus van rode biet van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: een handvol kikkererwten , gekookte rode bietjes, 2 el tahini , 2 el Griekse yoghurt , 2 el limoensap
Tofu-yoghurt met gedroogd fruit en muesli
Ingrediënten: tofu, yoghurt, agavesiroop, honing, duindoornbessen
De ideale restverwerking: groentenquiche
Kabeljauw 'Asian style' met edamamebonen
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: edamamebonen, sesamzaad, oestersaus, nanami togarashi (zevenkruidenpoeder), limoen (enkel het sap)
Tomatensalade 'Tel Aviv style' met burrata
Lekker veggie: pad thai
Ingrediënten: sojasaus, rietsuiker, tamarindepasta, sriracha, limoen