Slaatje van gegrilde paprika, geitenkaas en raketsla
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Velouté van erwtjes met munt en gebakken parmaham
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: groentebouillon , diepvrieserwtjes, zwarte peper, rijstmelk, parmaham
Roquefortsalade met warme croutons en spekblokjes
Jamie Oliver - Jamie's Food Escapes
Ingrediënten: rode wijnazijn, Olijfolie (Extra Vierge), roquefortkaas, fijngesneden bieslook, walnoten (in plakjes)
Aspergesoep met room en peper
Ingrediënten: Maredsous® Peper, witte asperges, aardappel, room, kervel
Gegrilde auberginerolletjes met tonijn en raketsla
Ingrediënten: tomaten San Marzano, aubergines, vers ui, Olijfolie (Extra Vierge), tonijn
Caesar Salade
Albert Verdeyen - Start to Cook
Ingrediënten: Romeinse sla, wit brood, parmezaankrullen, look, boter