Mosselen met room en pastis

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Spoel de mosselen zeer goed in koud water. ...
Ingrediënten: bouchot mosselen, tomaten, zoete ui, look, selder
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Frans Hoofdgerecht 2 personen

Tofu-yoghurt met gedroogd fruit en muesli

Boxy & Boxy

...
Ingrediënten: tofu, yoghurt, agavesiroop, honing, duindoornbessen
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Japans 4 personen

Rolletjes parmaham met enokitake

Snijd de plakjes parmaham » in de lengte in tweeën. Verdeel de enokitakes in 12 kleine hoopjes. Leg de paddenstoelen ...
Ingrediënten: parmaham, enokitakepaddenstoelen, olijfolie, peper
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Italiaans Voorgerecht 4 personen

Religieuse

Eric Lanlard - Glamour Puds

Verwarm de oven voor op 180°C/gasovenstand 7. ...
Ingrediënten: melk, ongezouten boter, in blokjes, gewone bloem, scharreleieren, ei
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Frans Dessert 4 personen

Croissant

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Doe de bloem, de suiker, het zout en 100 g boter in een grote mengkom. ...
Ingrediënten: zelfrijzende bloem, suiker, zout, boter, melk of water
Gevorderde Meer dan 90 minuten Frans Gebak 4 personen

Roze koeken van Madame Charlotte

Verwarm de oven voor op 180°C.  ...
Ingrediënten: roomboter, 3 , witte basterdsuiker , vanillesuiker , Turkse of Griekse yoghurt
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Frans Gebak 4 personen

Toast met burrata en vijgen en cocktail Dark & Stormy

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Rooster de ciabatta: Verwarm de oven voor op 200C. ...
Ingrediënten: ciabatta , olijfolie, peper , Fleur de sel, vijgen
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Italiaans 4 personen

Venusschelpen met serranoham en tomatensalade

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Verwarm de oven voor op 190°. ...
Ingrediënten: bieslook, citroenmelisse, walnotenolie, citroen, serranoham
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Mediterraans 4 personen

Romig soepje van venusschelpen, tongfilets en selder met sherry

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Spoel de venusschelpen in zout water. ...
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Frans 4 personen

VTM Koken At The Festivals: antikatertip stoofpotje met tomaat, ei en chorizo

Pieter Declercq - VTM Koken At The Festivals

Snij de paprika en ui in stukjes. Snij ook de chorizo in stukjes. ...
Ingrediënten: chorizo, ei, tomatenblokjes uit blik, peper, zout
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Mediterraans 1 personen