Vegan lasagne met aubergine en spinazie en een wortelsoepje met kokos en koriander

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Begin met de groenten. Snijd de champignons in schijfjes. Warm een eetlepel kokosvet op in een pan. Voeg de ...
Ingrediënten: lasagnevellen (vegan en volkoren), aubergines, champignons, spinazie, kokosolie
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Italiaans Hoofdgerecht 4 personen

Glutenvrije spaghetti met truffel en bospaddenstoelen en secreto iberico

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Zet een grote pot water met zout op voor pasta. Kook hierin de pasta al dente. ...
Ingrediënten: secreto iberico varkensvlees, bospaddenstoelen, pecorino kaas, peper, zout
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Italiaans 4 personen

Zeebaars in papillot met look en groene kruiden

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Pel de tenen look. Pers de look en meng met een scheut olijfolie en sap van limoen. Kruid met peper en zout. ...
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Mediterraans Hoofdgerecht 4 personen

Scones met gegrilde appel en gerookte paling

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Voor de appeltjes: schil de appels, verwijder het klokhuis en snij in plakjes. Meng de appelschijfjes met agave ...
Ingrediënten: glutenvrije bloem, volkoren rijstbloem, amandelpoeder, bakpoeder, zout
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Brits 4 personen

Glutenvrije pizza met bloemkool, taleggio en aubergine

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Voor de pizzabodem: Schil de zoete aardappel. Snij in kleine stukjes. Doe in een cutter en mix fijn tot de ...
Ingrediënten: bloemkool, zoete aardappel, ei, verse oregano, zeezout
Beginner Meer dan 90 minuten Italiaans 4 personen

Artisjok bereiden

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Zet een kookpot met het water op het vuur en kruid goed met peper en zout. Voeg de PH-groentebouillon toe en het ...
Ingrediënten: peper, zout, artisjok, bloem, citroen
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Frans 4 personen

Courgettepasta met romige tomaten-looksaus

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Was de paprika’s. Verwijder de zaadlijsten en het groen. Snij in stukken. ...
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Italiaans 4 personen

Glutenvrije pizza

Piet Huysentruyt

Pizzadeeg: Meng de droge ingrediënten (rijstebloem + maïszetmeel + aardappelzetmeel + tapiocazetmeel + suiker ...
Ingrediënten: kerstomaatjes, rijstebloem, ciderazijn, maïszetmel, aardappelzetmeel
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Italiaans Hoofdgerecht 4 personen

Ravioli gevuld met champignons

Albert Verdeyen - Start to Cook

Hak de champignons zo fijn mogelijk. Dat is zeer belangrijk want als je ze in te grote stukken snijdt, dan riskeer ...
Ingrediënten: fama, verse pastablaadjes, Flandria champignons, zout, peper
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Italiaans Hoofdgerecht 4 personen