Lauwe salade met gegrilde haloumi en dressing van peer
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: haloumi, 1 broccoli, 2 peren, 1 rode ui , boekweitkorrels
Pittige maaltijdsalade met geitenkaas en zelfgemaakt platbrood
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: rode uien, olijfolie, prinsessenbonen, honing, water
Dipbrood met rozemarijn, zongedroogde tomaat en olijven
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Barbarie-eend
Ingrediënten: suiker, bruine fond, balsamico azijn, sinaasappel met schil (in fijne schijfjes gesneden), zout
Restverwerking: Quiche Lorraine
Albert Verdeyen - Start to Cook
Ingrediënten: bladerdeeg, prei, gezouten spekblokjes, eieren, eierdooiers
Taartje met tomaat
Ingrediënten: tomaten, kant-en-klaar bladerdeeg of kruimeldeeg, tapenade, emmentaler of comtékaas, maanzaadjes
Kastanjekroketjes
Ingrediënten: ui, gesnipperd, voorgekookte kastanjes, vacuüm verpakt, aardappelen, peper en zout, water