Gegrilde asperges en oesterzwammen met venkelslaatje, seitangehakt en lavash

Trek de oesterzwammen in stukken. Vet de asperges en oesterzwammen in met olijfolie. Zet een grillpan op de ...
Ingrediënten: groene asperges, oesterzwammen, venkel, sinaasappel, seitangehakt
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Aziatisch 2 personen

Lenterolletjes met gekonfijte pompoen en chocolade energy bars met gepofte quinoa

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Voor de energy bars: Smelt de kokosolie. ...
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Aziatisch Hoofdgerecht 4 personen

Schorseneer met wilde paddenstoelen, room en parmezaanschilfers

Pascale Naessens - Mijn Pure Keuken

Schil de schorseneren eerst ongewassen boven een stuk krantenpapier. Dit gaat het gemakkelijkst met een dunschiller. ...
Ingrediënten: schorseneren, wilde paddenstoelen - cantharellen, hoorn des overvloeds en pied de mouton (gele stekelzwam)., room, parmezaanschilfers, citroen (sap)
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Frans Voorgerecht 4 personen

Hachis parmentier van tofu

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Kook de aardappelen in zout water. Pureer ze en voeg melk, boter en een eitje toe zodat het heel smeuïg wordt. ...
Ingrediënten: gehakte tofu, ajuin, wortel, selderstengels, wit van prei
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Frans Hoofdgerecht 4 personen

Seitan-peperspiesjes met gevulde tomaten

Sylvie Steelandt

Voor de seitanspiesjes. Maak de marinade: pel en snipper de sjalotjes fijn, snij de chillipepers in reepjes ...
Ingrediënten: seitan, lente-ui, look, olie, sjalot
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Aziatisch Hoofdgerecht 4 personen

Kikkererwten in kruidige tomatensaus (Chana Masala)

Spel de kikkererwten en laat ze uitlekken. ...
Ingrediënten: kikkererwten (gekookt), ajuin, tomaten, citroensap, kokosolie
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Indisch Hoofdgerecht 4 personen

Milde Indische curry met groenten

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Was en snij de romanesco, bloemkool, baby maïs, gele paprika in hapklare stukjes.  Verwijder de zaadlijsten, ...
Ingrediënten: koriander, groene chilipeper, gember, chilivlokken, gemberpoeder
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Indisch Hoofdgerecht 4 personen

Kaasquiche met Provençaalse tomaten

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Leg het bladerdeeg in een taartvorm en snij de overtollige randen eraf. Leg een boterpapier op het deeg en bedek ...
Ingrediënten: bladerdeeg, droge witte bonen, vlezige romatomaten, peper en zout, halfvolle room
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Frans Hoofdgerecht 4 personen

Wit van prei met een Franse saus

Wout Bru - Sofie in de keuken van

Verwarm de oven voor op 90°C. Schil de paprika’s en snij de vier buitenkanten af. Leg deze een bakplaat en strooi ...
Ingrediënten: rode paprika's, olijfolie, peper en zout, verse of gedroogde tijm, kristalsuiker
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Frans Voorgerecht 4 personen

Vietnamese lenterolletjes

Snij ajuin en look fijn, snij de tofu in reepjes. ...
Ingrediënten: look, ajuin, sojasaus, hoisinsaus, tofu
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Aziatisch 4 personen