Tabouleh van bloemkool met kikkererwten en granaatappel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
De ideale restverwerking: groentenquiche
Tomatensalade 'Tel Aviv style' met burrata
Thaiburger met Aziatische salade
Lekker veggie: pad thai
Ingrediënten: sojasaus, rietsuiker, tamarindepasta, sriracha, limoen
Veggie sushi met avocado en watermeloen en aardbeien-rodebietenslush
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: ijsblokjes, aardbeien (bevroren), rodebietensap (vers), limoen (sap), agavesiroop of honing (eventueel voor de kinderen)
Mokkataartjes met amandelen en crème au beurre
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: oploskoffie (mokka), eidooiers, eieren, boter (op kamertemperatuur), water
Pittige kokos- en noedelsoep
Ingrediënten: Quorn stukjes, gedroogde champignons (shiitake, oesterzwam, porcini), Thaise rode curry pasta, afgeroomde kokosmelk, Parijse champignons
Verrine van tarte tatin, vanille-ijs en appelen
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken