Gestoofde peren met pure chocoladesaus
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: 4 Conference peren , 1 fles witte wijn , limoensap , 3 el honing , 160 g pure chocolade
Kaastaart met speculaas en ananas
Ingrediënten: eieren, kristalsuiker, vanillesuiker, magere platte kaas, volle room
Tarte citron
Ingrediënten: pâte sucrée of 1 vel kruimeldeeg, gedroogde bonen, citroenen, suiker, koude boter in blokjes
Pastinaaksoepje met amandelgratin
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ile flottante met roze pralines
Ingrediënten: melk, suiker, eieren (gesplitst), vanillestokje, suiker voor karamel
Roomkaasbrownies
Eric Lanlard - Baking Mad - Gek op bakken
Ingrediënten: ongezouten boter, pure chocolade, espresso, fijne suiker, vanille
Vijgen met bruine rum
Petra Vandewouer - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: rijpe vijgen p.p., water, donkerbruine suiker, limoenen (sap), bruine rum
Chocolade kerstster
Ingrediënten: bladerdeeg, chocopasta, bloemsuiker, eidooier, melk
Brownies
Ingrediënten: eieren, suiker, bloem, cacaopoeder, pure chocolade