De ideale restverwerking: groentenquiche
Hachis parmentier van tofu
Ingrediënten: gehakte tofu, ajuin, wortel, selderstengels, wit van prei
Kaasquiche met Provençaalse tomaten
Ingrediënten: bladerdeeg, droge witte bonen, vlezige romatomaten, peper en zout, halfvolle room
Pasta met verse truffel
Ingrediënten: olijfolie, sjalot, fijngesneden, look, fijngesneden, champignonbouillon, light room
Aperitiefhapjes met bubbels
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: schuimwijn, granaatappel, coulis (rode vruchten), pompelmoes, parmezaanse kaas
Risotto van quinoa
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: quinoa, witte wijn, water, PH Groentebouillon, eidooiers
Portobello burgers
Ingrediënten: hamburgerbroodjes, portobello champignons, lookolie, olijfolie, ajuinen
Warme geitenkaas bolletjes met honing
Wereld Nutella Dag: maak zelf de lekkerste Ferrero Rocher
Ingrediënten: sigarenkoekjes, hazelnoten, rice krispies, chocopasta, donkere chocolade of melkchocolade