Kaas-en-dessertsalade met aardbeien en Fagotin Dubbelroom

Voor de vinaigrette: mix de aarbeien met de honing (laat er wat over voor de afwerking), de olie, de azijn en 2 ...
Ingrediënten: Maredsous® Fagotin Dubbelroom, jonge slascheuten, aardbeien, 1/4 rode ui, vloeibare honing
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Frans 4 personen

Lijnbaars in zoutkorst, boterboontjes, gepofte tomaatjes en waterkers

Verwarm de oven voor op 210 graden Celsius. ...
Ingrediënten: lijnbaars, grof zeezout, eiwit (2 eieren), venkel, kerstomaatjes
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Frans 4 personen

Zalmfilet met knoflook-, kruiden- en citrusboter

Voor de kruidenboter hoeft u slechts alle ingrediënten te mengen, behalve de citrussappen. Wanneer alle ingrediënten ...
Ingrediënten: zalmfilets zonder huid, olijfolie, zout en peper, boter (bv. Kerrygold),
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Brits 4 personen

Trifle van peer, pudding en cake

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Voor de appelsienpudding: Scheid de eieren. Doe de dooiers, maïzena en rietsuiker in een grote kom. (Het ...
Ingrediënten: melk, maïzena, rietsuiker, eidooiers, vanillestokken
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Brits Hoofdgerecht 4 personen

Ginger fizz: frisse mocktail met gember en citroen

Pieter Declercq

Snij een citroen in twee. Pers uit. Doe in elk glas de helft van het sap.  ...
Ingrediënten: gember, citroengras, citroenen, gembersiroop, ijsblokjes
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Brits 2 personen

Engelse stoofpot met prachtige groene zomergroenten en stukjes achterham

Jamie Oliver - Jamie at Home

Leg de achterham in een grote, diepe pot. Overgiet met water en zet op een matig vuur. Zodra het water begint te ...
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Brits Hoofdgerecht 8 personen

Flammkuchen met bacon en peer

Kneed met de mixer met deeghaken of in de keukenmachine de bloem, gist, olijfolie, een flinke snuif zout en warm ...
Ingrediënten: bloem (gezeefd), droge gist (7g), olijfolie, zout, handwarm water
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Frans 4 personen

Quiche met makreel, roomkaas en pastinaak

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Meng de bloem, het zout en de boter tot een zanderige structuur. Voeg het water toe en meng kort. Laat opstijven ...
Ingrediënten: bloem, boter, water, zout, gerookte makreel
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Kalfspicatta met Crème de Fagotin en asperges

 Schil de asperges van boven naar beneden en snij 3 cm af van de onderkant van de asperges. Laat ze hierna ...
Ingrediënten: groene asperges, Maredsous® Crème de Fagotin, kalfslapjes van ongeveer 150g, Ardeense ham van Marcassou, salie
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Frans 4 personen

Courgettevelouté met munt en feta

...
Ingrediënten: courgettes, bintjesaardappelen, feta, munt, peper en zout
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Frans Soep 4 personen