Sint-jakobsvruchten met sinaasappelsaus en ganzenlever
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: suiker, ganzenlever, sint-jakobsvruchten, sinaasappelen, tomaat
carpaccio van aardbei en sint-jacobsvruchten
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: sint-jacosvruchten, water, fijngemalen nori blaadjes, gelatineblaadjes, kippenbouillon
Frisse erwtensoep met munt, escargots, spekjes en rozemarijn
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: diepvrieserwten, spekblokjes, munt, escargots de Namur, look
Bouillon met shiitake en sint-jacobsvruchten
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Vissoep met kerrie, appel en banaan
Johan Engelen - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: zout, peper, visbouillon, water, kerrie
Ravioli van girollen en kreeft
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: kervel, eigeel, Alpro soya Bakken en Braden, water, witte wijn
Asperges op Vlaamse wijze met eieren en peterselie
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: witte asperges, gekookte eieren, echte boter, gehakte peterselie, kookvocht van de asperges
Cannelloni van tonijn, ganzenlever en granny smith appel
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: tonijn, ganzenlever, zongedroogde tomaten, enoki paddestoelen, Granny Smith appel, in reepjes
Aspergeroomsoep met zalm en geitenkaas
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: verse zalm, asperges, aardappelen, ui, wit van prei