Ontbijt vol vitamine C: havermoutballetjes, fruitsalade, broccolisalade en pompelmoessap
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: havermout, kokosschilfers, pindapasta, gebroken lijnzaad, donkere chocolade (minimum 72%)
Brochette van tofu en zoete aardappel
Ingrediënten: tofu (natuur), rode ui, zoete aardappelen, cajun kruiden, olijfolie
Mokkataartjes met amandelen en crème au beurre
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: oploskoffie (mokka), eidooiers, eieren, boter (op kamertemperatuur), water
Cheesecake met chocolade, passievrucht, speculoos en vijgen
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: speculaaskoekjes, kokosvet (of boter), zeste van sinaasappel, witte chocolade, vanillestokken
Kardemomcake met hele gepocheerde peren en witte chocolade
Ingrediënten: peren, witte wijn, water, suiker, kruidnagels
Vierseizoenenvlaai met ananas, pruimen, appel en kersen
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: (spelt)bloem, rietsuiker, zout, water (lauw), verse gist
Roggeverdommeke
Ingrediënten: rozijnen, boter of broodbereidingsmiddel, boter, kristalsuiker, zout
Gevulde druivenbladeren
Ingrediënten: druivenbladeren, langkorrelige rijst, afgespoeld, kleine tomaten, in blokjes gesneden, ui, fijngehakt, gele paprika, van zaadjes ontdaan en fijngehakt
White Bean Dip met flatbread
Ingrediënten: cannelini bonen uit blik, look, gepeld, zeste en sap van 1 citroen, platte peterselie, olijfolie