Ovenschotel met kabeljauw, trostomaatjes en bloemkoolpuree

Sofie in de keuken van

Verwarm de oven voor op 180 graden. ...
Ingrediënten: van kabeljauw (zonder vel en graten), kleine trostomaten, zoete ui, rozemarijn, olijfolie
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Belgisch 4 personen

Ovenschotel met kip, paprika en krieltjes van Sandra Bekkari

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Bereid de ovenschotel aan de hand van de stap-voor-stap-video. ...
Ingrediënten: krielaardappelen, rode paprika's, snoeptomaatjes, tomaten, rode ui
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen

Kabeljauw met kruidenkorst

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Kruid de kabeljauw met peper en zout en schik in een ovenschotel. ...
Ingrediënten: peterselie, citroen (sap), bieslook, basilicum, dille
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Hoofdgerecht 4 personen

Lamskroon met gratin dauphinois

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Verwarm de oven voor op 190°C. Blancheer de sperzieboontjes kort in kokend, licht gezouten water. Laat daarna ...
Ingrediënten: bloemige aardappelen, melk, room, gemalen kaas, look
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Ovenschotel met kip champignons en bruine rijst

Let's Get Fit!

Maak de champignons schoon en snijd ze in schijfjes. ...
Ingrediënten: kipfilet , champignons , rode paprik, bruine rijst, vetstof
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Hoofdgerecht 1 personen

Ovenschotel met gekruid lamsgehakt, bloemkool en kaassaus

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Schil de aardappelen en stoom gaar. Giet af en pureer met een stukje boter. Kruid met peper, zout en nootmuskaat. ...
Ingrediënten: aardappelen (bloemig), bloemkool, prei, boter, peper
4 personen

Ovenschotel met gehakt en puree van broccoli en spinazie

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Schil voor de stoemp eerst de aardappelen. Snij in stukjes, spoel in koud water en stoom gaar. ...
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen

Witloof in de oven

Snij de stronkjes witloof in twee en verwijder het hart. Sprenkel een scheutje citroensap over het witloof. ...
Ingrediënten: witloof, citroensap, suiker, plantaardige room bv. Alpro Soya Cuisine, plantaardige vetstof bv Alpro Bakken en Braden
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Open keuken met Sandra Bekkari: volledige aflevering van 9 november 2017

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Het recept van de ovenschotel met roodbaars kan je hier vinden.  ...
Ingrediënten:

Open keuken met Sandra Bekkari: volledige aflevering van 20 oktober 2017

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Het recept van de ovenschotel kan je hier vinden.  ...
Ingrediënten: