Tonijn met tomatensalsa

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Snijd de tomaten in 4, haal het vlees eruit en snijd in blokjes. Haal de korianderblaadjes van de steeltjes, snijd ...
Ingrediënten: verse rode tonijnsteak, verse tomaten, kappertjes, verse koriander, sjalotje
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Hoofdgerecht 2 personen

Tonijn met een kruidenkorst

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Maal de kruiden fijn, rol de tonijn erin en schroei hem mooi dicht in een hete pan. ...
Ingrediënten: jonge spinazie, geelvintonijn per persoon, koriander, curry, kruidnagel
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Hoofdgerecht 4 personen

Tonijn met zachte spinazie

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Snijd de aubergines in schijfjes, strooi er zout over en dep ze droog. Snijd ze in kleinere stukjes en stoof ze ...
Ingrediënten: tonijn, spinazie, aubergines, olie, tomaten
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Hoofdgerecht 4 personen

Carpaccio van tonijn met oosterse sla, wasabimayonaise en koekje van parmezaan

Lien Willaert

De parmezaankoekjes: Strooi de Parmezaanse kaas in de gewenste vorm op een bakmatje en laat smelten onder de grill. ...
Ingrediënten: tonijn, Parmezaanse kaas, mayonaise, kefir, wasabi
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Voorgerecht 4 personen

Volkoren spaghetti Napolitana met tonijn

Breng een grote pot water aan de kook. Voeg zout toe zodra het water kookt (ong. 7 gram per liter) en laat de Volkorenspaghetti ...
Ingrediënten: Volkorenspaghetti (Barilla®), Napoletana saus (Barilla®), tonijn in blik, in olijfolie, 1/2 rode ui, knoflook
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten 4 personen

Gegrilde tonijnhamburger

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Kruid de tonijnsteaks met behoorlijk wat currykruiden, peper en zout en bak ze 30 seconden goed aan beide kanten ...
Ingrediënten: hamburgerbroodjes, tonijnsteaks, mozzarella, tomaat, mayonaise
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Broodjes 4 personen

De echte salade Niçoise

Piet Huysentruyt

Kook de aardappelen gaar in de schil, koel ze af, pel ze en snij ze in schijfjes. Kook de boontjes, koel ze af ...
Ingrediënten: dragon, fijngehakt, ansjovisfilets, nieuwe aardappelen, kervel, fijngehakt (optioneel), zwarte olijven
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Salade 4 personen

Cannelloni van tonijn, ganzenlever en granny smith appel

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Snijd de appel en de avocado in fijne reepjes. Leg de vier plakjes tonijn open en leg hierop de paddenstoelen en ...
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Voorgerecht 4 personen

Vitello tonnato

Mijn Pop-uprestaurant!

Schroei de kalfslapjes dicht in de hete boter. Leg het vlees vervolgens in een ovenschaal, laat enkele minuten ...
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten 4 personen