BBQ à la Bekkari: Gevuld BBQ-brood

Ingrediënten

voor de regenboogsalade

voor de dressing

voor de papillot

Sandra Bekkari maakt een side dishe op de barbecue. Ze stoomt groentjes in een papillot, die de basis vormen voor een regenboogsalade geserveerd in een uitgehold brood. Smullen maar!

Dit kan iedereen
4 personen
Tussen 30 en 60 minuten

Bereiding

  1. Snij de lente-uitjes en radijzen doormidden.

  2. Vul de papillot met de lente-uit, radijzen, en sap van een halve limoen.

  3. Werk de papillot af met olijfolie, peper, zout en enkele tajes tijm. 

  4. Laat de papillot garen op de barbecue.

  5. Hol een brood uit en bewaar het broodkruim bij.

  6. Bak het broodkruim in olijfolie tot croutons.

  7. Meng olijfolie, mosterd, honing, peper, zout en wijnazijn voor de dressing.

  8. Scheur de slaharten in stukken.

  9. Snijd de rest van de groenten, de vijgen en de avocado.

  10. Meng de slaharten met de puntpaprika, avocado, kerstomaatjes, blauwe bessen en vijgen.

  11. Voeg nu de regenboogsalade, de papillot, de croutons bij elkaar.

  12. Vul het uitgeholde brood met de salade en werk af met de dressing en sesamzaadjes.

0

Nog geen stemmen