Kreeft in looksaus
Albert Verdeyen - Start to Cook
Kreeft à l’armoricaine
Albert Verdeyen - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: kreeft (in twee gesneden), bloem, bakboter, harissa, cayennepeper
Kreeft in papillot
Ingrediënten: water, echte boter, witte wijn , kreeftenbouillon, gehakte dragon
Gegratineerde kreeft
Ingrediënten: verse kreeften (600gr), fijngehakte sjalot, fijngehakte look, Alpro soya Bakken en Braden, shiitake champignons
Kreeft met spruiten
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Sofies Feestmaand: Gevulde pastaschelpen met kreeft en tomatenroomsausje
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: pastaschelpen (per persoon), kreeft (voorgekookt, 500g), ricotta, kreeftenbisque, room
Lasagne van kreeft met tijmboter en schaaldierenjus
Kreeft in bladerdeeg met balsamico en vanille
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: bladerdeegrol, kreeften, gekookt en ontdaan van de schaal, savooikool, gekookt, eigelen, balsamicosiroop