Duizendgatenpannenkoeken
Ingrediënten: kommen griesmeel (semolina), medium korrel, droge gist, griessuiker, zout, bakpoeder
Pastinaak-chocolademousse
Ingrediënten: pastinaak, geschild, in blokjes of schijfjes, tijm + extra om af te werken, peren, room, water
Koekjescrumble met citroen-mangomousse
Ingrediënten: mengeling van harde koekjes (speculaas, zandkoekjes,...), muntblaadjes, suiker (voor de citroenmousse), sap en geraspte schil van 1 citroen, slagroom (voor de citroenmousse)
Chocoladetruffels van Table’O
Ingrediënten: passievruchtenpuree, pure chocolade, melkchocolade, Solo patisserie, glucosesiroop
Appelcrumble met havermout, bourbon en vanille-ijs van Tjop’s
Ingrediënten: appels, rozijntjes, bourbon (of whisky), kaneelpoeder, vanille-ijs
Mijn Pop-uprestaurant 2016: Pizza 'nocciola' met chocolade, frambozen en ricotta
Ingrediënten: pizzadeeg, olijfolie, chocopasta, ricotta, fleur de sel
Appelen in een kooitje met sabayonsaus
Ingrediënten: middelgrote appelen, roomboterbladerdeeg, goudgele sultanarozijnen, gehakte, gedroogde abrikozen, abrikozenjam