Aubergines met Arabische pesto
Ingrediënten: of 2 middelgrote aubergines, zout, olijfolie, look, groene paprika
Gare pompoen met bacon
Pascale Naessens - Mijn Pure Keuken
Ingrediënten: pompoen, bacon, , ,
Mijn Pop-uprestaurant!: Risotto met raap, kerstomaatjes en Italiaanse worst
Ingrediënten: risottorijst, boter, sjalot, Italiaanse worst, parmezaanse kaas
Groentetorentje met peterseliesaus
Pascale Naessens - Mijn Pure Keuken
Risotto met asperges, paddenstoelen en parmezaan (Asparaguus, Hasselt)
Ingrediënten: witte asperges, sjalotten, risottorijst (bv arborio), kippenbouillon, mascarpone
Schorseneer met wilde paddenstoelen, room en parmezaanschilfers
Pascale Naessens - Mijn Pure Keuken
Ingrediënten: schorseneren, wilde paddenstoelen - cantharellen, hoorn des overvloeds en pied de mouton (gele stekelzwam)., room, parmezaanschilfers, citroen (sap)
Zeeuwse mosselen op z’n Italiaans
Rauwe tonijn met pijnboompittentapenade
Ingrediënten: peper, balsamicoazijn, olijfolie, pijnboompitten, zout