Mijn Pop-uprestaurant!: Risotto met raap, kerstomaatjes en Italiaanse worst
Ingrediënten: risottorijst, boter, sjalot, Italiaanse worst, parmezaanse kaas
Risotto met asperges, paddenstoelen en parmezaan (Asparaguus, Hasselt)
Ingrediënten: witte asperges, sjalotten, risottorijst (bv arborio), kippenbouillon, mascarpone
Risotto van quinoa met paddenstoelen en prinsessenboontjes
Ingrediënten: quinoa, sjalot (gesnipperd), kastanjechampignons, in plakjes, knoflook, geperst, prinsessenboontjes
Zeeuwse mosselen op z’n Italiaans
Signature Dish Antica Locanda: Melanzane alla Parmigiano
Involtini (kalfsrollade gevuld met parmaham, Parmezaankaas en zongedroogde tomaten)
Ingrediënten: kalfsvlees (liefst uit de platte bil of spier van de platte bil), Parmaham, Parmezaanschilfers, zongedroogde tomaten, kalfsbouillon
Mijn Pop-uprestaurant 2016: cocktail 'Finocchio' van Giordano en Myrthe
Ingrediënten: venkels, suikerwater, pompelmoessap, venkelsap, gin
Mijn Pop-uprestaurant 2016: mosselen met venkel en sambucca van Chloe en Magali
Ingrediënten: venkels, wittewijnazijn, peper, zout, boter
Mijn Pop-uprestaurant 2016: lamssteak met pittige bulgur van Chloé en Magali
Ingrediënten: lamssteaks, peper, zout, boter, bulgur
Harder met een roulade van aubergine, compote van tomaat en aardappelgnocchi
Ingrediënten: aubergines, geitenkaas, munt, vloeibare honing, frietaardappelen