Gemarineerde en gegrilde lamskoteletjes
Jeroen Meus - Met Meus en Vork
Kardemomcake met hele gepocheerde peren en witte chocolade
Ingrediënten: peren, witte wijn, water, suiker, kruidnagels
Opgelegde groenten in het zuur: wortel, augurken, radijzen en bloemkool
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Focaccia met olijven, rozemarijn en gedroogde tomaten
Ingrediënten: bloem voor wit brood (+extra voor het werkblad), fijne semola, droge gist, zout, suiker
Vleeskroketten met Brugge kaas
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: uien, water, kippenbouillon, bloem, kipfilet
Potjesvlees
Ingrediënten: kip, peper en zout, ajuin, wortel, selders
Rilette van varkensvlees
Ingrediënten: keelspek, gepekeld rauw buikspek, varkensvet (rugvet), gerookt spek, uien
Kaaskroketten van Sofie Dumont
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: boter, Parmezaanse kaas (blok), gemalen Emmentaler, bloem, eieren